Terug naar inspiratie overzicht

&samhoud benoemt nieuwe board: Ingrid Smolders aangesteld als CEO

&samhoud, bestaande uit de vier bedrijven &samhoud consultancy, &samhoud asia, &samhoud creative tech en &ranj, heeft de benoeming van haar nieuwe board aangekondigd per 1 mei. Oprichter Salem Samhoud draagt de CEO-rol over aan Ingrid Smolders en zal zich in zijn rol als boardmember richten op de verdere groei van de groep. De board wordt compleet gemaakt met Leonie Arkensteijn, Marcus Vlaar en Jip Samhoud.

 

 

De benoeming maakt deel uit van een bredere herstructurering van &samhoud als groep, waarbij het de belangen in de verschillende dochterondernemingen naar 100% heeft verhoogd en zich voorbereidt om verder te groeien als een familie van consultancy en creatieve boutiques. Ingrid Smolders zegt hierover: “Wij zijn er voor leiders die ambitieuze veranderingen willen realiseren in hun organisatie én hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen. In onze boutiques staat de specialisatie in (gedrags)verandering en creativiteit centraal, terwijl we belangrijke accelerators zoals AI, tech en data maximaal inzetten. De &samhoud boutiques zijn gekenmerkt door een hoge mate van vakmanschap en leveren maatwerkoplossingen voor complexe strategische vraagstukken. We blijven onze proposities aanscherpen en uitbreiden om onze klanten nog beter en vollediger te kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun doelen.”

Salem Samhoud, oprichter van &samhoud: “Ik ben heel enthousiast dat Ingrid de rol van CEO op zich neemt. We werken inmiddels 22 jaar samen en ik heb er veel vertrouwen in dat zij &samhoud naar de volgende groeifase kan leiden. Ik ga zelf met evenveel energie door en zal me nog meer richten op waar ik goed in ben.”

Marcus Vlaar, mede-oprichter van &ranj, zal binnen de board de rol van creatief directeur op zich nemen. Leonie Arkensteijn, voormalig managing partner van &samhoud consultancy, wordt benoemd tot CCO en COO. Jip Samhoud, voormalig oprichter van &samhoud creative tech, wordt verantwoordelijk voor innovatie en nieuwe ventures.

OVER &SAMHOUD

Voor leiders die verandering willen realiseren binnen hun organisatie en de samenleving, is &samhoud een familie van consultancy en creatieve boutiques die doorbraken creëren. Samen met onze klanten lossen we strategische uitdagingen op met creativiteit en expertise op het gebied van (gedrags)verandering, ondersteund door AI, technologie en data.

Wij helpen onze klanten bij diverse vraagstukken op het gebied van strategie en cultuur, leiderschap en teamontwikkeling, IT transformatie, risico management, duurzaamheid, branding, de toekomst van HR en gedragsverandering door games.

We leven onze missie al 35 jaar: Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people. Onze kernwaarden zijn authenticiteit, vriendschap, intensiteit en speelsheid.

&samhoud

Inspire forward

Gerelateerde berichten