Werken bij ons

“ Bij ons is werken niet zomaar werken. Wij maken het verschil! Doe je mee? ”

Herken jij je in onze visie “Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people”? Wil je graag grote organisaties begeleiden in het oplossen van strategische vraagstukken? Spreken de kernwaarden intensiteit, authenticiteit, vriendschap en joy jou aan (zie onderaan)? Heb je interesse in gedragsverandering binnen organisaties en ben je verbindend en ondernemend? Dan is &samhoud de werkgever voor jou!

Voor onze vacatures, zie hieronder:

Wat bieden wij?

&samhoud werkt voor aansprekende klanten op strategische vraagstukken. Dit biedt een uitdagende omgeving, waarin je samen met collega’s top prestaties levert voor de klant. Wij bieden hierin een plek om continu te ontwikkelen, om jouw eigen doelen en waarden te ontdekken, en je eigen kwaliteiten te ontwikkelen. We hebben veel oog voor onze mensen en stimuleren de ontwikkeling door leerdagen, opleidingsweken, peer group intervisie, frequente feedback en coaching on the job.

Het meest bijzondere aan &samhoud zijn de mensen, dat zeggen collega’s maar ook onze klanten. “Je ziet het gelijk als het een &samhouder is.” Het zijn mensen die zich herkennen in dezelfde visie en waarden, die energiek en verbindend zijn. Mensen die hard werken, maar ook goed kunnen ontspannen. Voor ontspanning wordt ook gezorgd: van borrels, partnerverlof tot onbegrensde vakantiedagen. Daarnaast hebben we een hechte cultuur.

De cultuur bij &samhoud laat zich het best omschrijven door de waarden intensiteit, authenticiteit, vriendschap en joy. Lees hieronder wat dit voor ons betekent, en wat het in de praktijk betekent voor onze mensen.

 

Intensiteit
In alles wat wij doen willen we de beste zijn. We werken snel, gedisciplineerd en effectief. Overtreffen verwachtingen en realiseren doorbraken. We zijn vastberaden en ondernemend. Maar ook managen we onze energie en maken we een bewuste keuze waarop wij intens willen zijn. Een voorbeeld hiervan is dat bij &samhoud we geen vakantiedagen bijhouden.

Authenticiteit
We zijn onszelf en kennen onszelf. Ontwikkelen ons continu en doelgericht. We durven ongewoon te zijn. We werken met passie voor ons vak en zijn trots op de resultaten. Iedereen die bij ons werkt maakt een persoonlijke visie, dit is vaak een proces van een jaar waarin je definieert: wat zijn mijn kernwaarden? Wat zijn mijn kwaliteiten? En; wat zijn mijn doelen? Jouw persoonlijke visie is richtinggevend voor jouw persoonlijke ontwikkeling bij &samhoud.

Vriendschap
We zijn eerlijk, aanspreekbaar en spreken aan. We inspireren en verbinden klanten en elkaar. We helpen en ontwikkelen organisaties alsof het onze eigen organisatie is. We geloven in de kracht van diversiteit en complementariteit. Vriendschap is voor ons zorgen voor elkaar, maar in balans met eerlijkheid. Vandaar: we zijn aanspreekbaar en spreken aan. Zo is iedereen bij &samhoud is zelf verantwoordelijk voor het ophalen van feedback via een 360-graden feedback systeem.

Joy
We zijn optimistisch en vrolijk. We lachen met elkaar en kunnen om onszelf lachen. We weten wat energie geeft en geven energie aan anderen. We zijn nieuwsgierig en open en staan open voor nieuwe ideeën en mensen. De voorgaande kernwaarden zijn serieus, maar Joy staat voor ons voor geluk en positiviteit.